mu.wajjih.

mu.wajjih.

short reminder untuk yang mendapat panggilan dan seruan jadi muwajjih. =)

ayat yang first yang paling aku ingat, aku suka, aku amal. Aku rasa penting untuk cakap benda tu kat diri kita so that kita punya niat boleh kembali pada Allah.

bukan pada perkara yang kita sampaikan.

terima kasih pada Allah, terima kasih pada kakak f. terima kasih pada kakak h yang memanggil ku. Terima kasih pada ummi h, terima kasih pada adik N, dan terima kasih pada semua adik-adik yang ada.

suprisingly, bertemu kakak s. sangka tak sangka. Buat drama pulak. =D

bonus jalan dakwah adalah ukhuwwah yang manis, lebih manis dari snickers yang kerananya aku menangis. =_=”

pasti juga lebih manis dari durian crepot yang sedang glemer saat ini, yang dikatakan sangat sedap sedangkan aku makan rasa macam normal je. Durian. Stendek lah rasanya macam tu.

kamu dan kamu.

5:84-84

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s