bangunan puteh, tulesan merah.

The sakit inside.We couldnt see.

Rasa macam nak hentak kepala kat dinding. tapi, Allah kata jangan bahayakan diri sendiri.

the ubat doesnt help. rasa macam nak telah 10 biji nih jek. sebab pharmacist kata, “only take when you need it.”

And i said, “yes.” Terus lepas dapat ubat, aku telah 2 biji.

dokter said, “awak tak perlu ambil ubat ni hari-hari, just take when you need it. Walaupun awak tak mengamalkan panadol ke apa but sometimes it can heal.”

“owh. k. i try.” tapi sungguh, memang tak suka makan ubat kalau it doesnt help at all. dah alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. hah. 4 bijik aku telan.

tapi, sakit ni kafarah dosa kan? Moga lupus dosa-dosa. harap. =(

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s